Seriestevne 3

Postet av Snøgg Friidrett den 8. Jul 2019

Torsdag 4. juli ble nok et innholdsrikt og godt stevne arrangert på Notodden Stadion. Utøvere fra flere andre klubber møtte også, så det ble en godt sammensatt gjeng kastere og løpere fra blant annet Rjukan, Eiker/Kvikk, Modum, Brevik, STIF og Snøgg.

Dessverre så sitter vi ikke på alle PB fra de andre klubbene, så vi holder oss videre til egne utøvere.

Mye vind gjorde at ingen av tidene på 200 m ble godkjent som personlige rekorder, men til tross for medvinden løp Sara Skarvang Helseth (14) og Shideh Sadeghi (14) meget bra. Sara løp på 30,5 og Shideh på 31,1, som er hele 2 sekunder bedre enn persen med godkjent vind. Så her er det ingen tvil om at mye løpetrening de siste månedene har gitt resultater.

På 1500 m stilte hele 14 løpere i alderen 12 - 60 år til start. Christian Bredesen (14) løp ned persen med over 8 sekunder til 5.18,1, og var bare 30 sekuder bak storebror Tor Alfred, som var først i mål på 4.48,5. På plassen bak kom Guleed Abdulrahman Doaale (15) på 5.05,4.

I kastøvelsene ble det perser på alle 3 søsknene Lie Karlberg. Janna (9) persa i kule og slegge med 5,49 og 20,37, Julie (13) i diskos og slegge med 21,64 og flotte 39,83 i slegge, og Jesper (15) i diskos med 32,01. Roar Uglem (53) støtte årsbeste i kule med 11,36 og Vebjørn Bredesen (24) kastet 26,80 i diskos.