Da er innendørssesongen 2021/2022 i gang

Postet av Anders Laukvik den 5. Des 2021

Lørdag 27. november arrangerte BUL Oslo sitt tradisjonelle Julestevne i Bærum Idrettspark. 3 utøvere fra Snøgg deltok. Markus Aseged Nesholen løp inn til 2. plass på 600 m i G14 på tiden 1.34,39. Med det forbedret han klubbrekorden innendørs med drøye 5,5 sekunder. I G17 løp Adrian Svendsen inn til ny pers på 1.43,80, en forbedring på ca. 2,5 sekund. I J10 deltok Levie Thelise Tveiten i alle 4 øvelser. Hun perset til 11,36 på 60 m, 2,57 i lengde og til fine 4,69 i kule. På 600 m løp hun på 2.28,34.

I Trondheim søndag 28 november, løp Christian Bredesen et flott løp på 800 m. Han løp sammen med vinneren av MS, og disse 2 fulgte hverandre hele løpet. Christian vant G16 på 2.06,95, mens seniorklassen ble vunnet på 2.06,81. Med dette løpet forbedret Christian innendørspersen fra 2020 med 9,5 sekunder, forbedret broren Vebjørns klubbrekord innendørs i G16 med over 1,5 sekund, og løp også nesten sekundet raskere enn Tor Alfreds innendørsrekord i G17.

Helgen etter (04.desember) fortsatte Christian å løpe bra. I Steinkjer stilte Christian på startstreken på 2000 m. Etter 10 runder kom Christian inn på fine 6.04,31, som er en forbedring av persen utendørs fra i sommer med over 4 sekunder. Det er første gang noen fra Telemark løper 2000 m innendørs, og Christian noterte dermed både ny klubbrekord og kretsrekord for senior i Telemark på distansen.

I Nes Arena samme dag, løp Markus inn til 2. plass på 600 m i G14 på tiden 1.32,92. Med det forbedret han klubbrekorden innendørs i G14 innendørs fra forrige helg med 1,5 sekund, og viser da fin fremgang. Tiden er drøye sekundet bak årsbeste utendørs fra i sommer.

Lørdag 18 desember arrangerer vi et lite innendørsstevne i Idrettshallen. Der blir det mulig å delta for alle aldersklasser fra 6 år til veteran i kule, lengde uten tilløp og 60m.

På nyåret så kommer det innendørsstevner på løpende bånd. Dialoglekene i Drammenshallen 9 januar med øvelser fra 6 år og oppover, Sparebank Sør Lekene i Grimstadhallen 15 januar med øvelser for 10 år og eldre. Norgeslekene Inne i Nes Arena den 22. januar med øvelser for 6 år og eldre. Bassen Sprint i Bærum Idrettspark med korte løpsøvelser for 6 år og eldre den 29 januar. Søndag 30 januar er det Kretskamp for utøvere fra 13 til 19 år i Grimstadhallen. Tyrving Inne arrangeres i Bærum Idrettspark helgen 11.-13. januar for utøvere fra 10 år og eldre. Klubben satser også på at vi får sendt en stor tropp til Bamselekene i Stangehallen ved Hamar i midten av mars. Nærmere informasjon om disse stevnene vil bli gitt internt på klubbens Facebooksider.