Avslutning av Sport 1 Karusellen i Bø med seier til Tor Alfred Bredesen

Postet av Snøgg Friidrett den 30. Sep 2015

Tirsdag 22. september ble det 6. og siste løpet i Sport 1 Karusellen arrangert i Bø, med start og mål ved Gullbringbanen. Det siste løpet var et 5 km landevegsløp, og Snøggs Tor Alfred Bredesen løp inn til en klar seier på 16.43, og slo med det Kjetil Andre Bjerkheim fra Nesbyen med 13 sekunder på slutten, etter at de hadde fulgt hverandre hele løpet. Dette var 3. gang Tor Alfred løp denne løypa i år. Under Vinterkarusellen i januar løp han inn på 18.01, mens det i det 3. løpet i Sport 1 Karusellen 2. juni ble 17.36. Tiden i det siste løpet er den klart raskeste Tor Alfred har oppnådd på 5 km landeveg. Med dette tok han også en klar seier sammenlagt i karusellen. Anine Meadows Elieson stilte igjen til start, kun 3 dager etter halvmaraton i Oslo, og løp igjen et sterkt løp. Med 19.55 og 4. plass i kvinneklassen løp også hun sin raskeste 5 km noen gang.