Postet av Snøgg Friidrett den 4. Jul 2023

Snøgg friidrett hadde med to sleggekastere under årets Värdsungdomsspel i Gøteborg i helgen.

Sarah og Julie kastet lørdag i øsende regnvær på Slottsskogsvallen.
Jentene kastet i hver sin pulje og det gikk 30 min mellom vært kast pga den store deltagelsen. Da blir det krevende å holde seg fokusert og varm.

Julie (J 17 3kg)startet kl 16 , hun hadde 32 utøvere i klassen og hadde et mål om å komme til finalen.

Julie setter pers på 57.20 i innledende runde og ligger som nr 2 når finalen starter.

I finalen setter hun på nytt pers med 57.44 og ender til slutt på en tredje plass, 15 cm bak andre plassen.

Sarah ( K 4kg) kastet i en gruppe satt sammen av J19 og Kvinner senior. Dagen starter litt trøblete for Sarah og dette preger henne nok i konkurransen. Hun kaster seg til finalen som også var hennes mål og starter finalen i litt lettere vær.

Sarah havner på en hederlig 6.plass med et bestekast på 52.01m

Fra klubben var også Christian Bredesen og Markus Aseged Nesholen påmeldt. Christan hadde dessverre ikke dagen med seg på sine løp. Markus ble syk noen få dager før avreise og holdt seg derfor hjemme.