Nordisk mesterskap i para friidrett

Postet av Snøgg Friidrett den 22. Aug 2023

I helgen ble det arrangert nordisk mesterskap i para friidrett på Lillestrøm. Friidrettsforbundet var vertskap og Romerike Friidrettsklubb var teknisk arrangør.

Fra Snøgg Friidrett stilte Jonathan Tranberg på 100 meter og 200 meter. Anders Laukvik var med som trener.

På lørdag var det 100 meters som sto på programmet. I det innledende løpet, løp Jonathan inn til 19.30 som var en klart forbedring av personlig rekord med 0.9 sekund. Senere på dagen var det finaler også da løp Jonathan inn til en tid bedre enn tidligere pers, men da på 19.99.

På søndagen var det 200 meter. Etter en regntung og litt små kald morgen var ikke forholdene så bra som dagen før, noe som slo ut på tidene. Her ble det 42,59, som er like bak persen på 42.40. Dette er likevel et godt lø av Jonathan og den nest raskeste 200 meteren han har løpt i konkurranse.

Det å delta på nordisk som en del av Paralandslaget var en stor opplevelse som ga god minner, mye læring og nye bekjentskaper.