God deltagelse fra Snøgg og fine resultater under Eiker-Kvikk lekene

Postet av Snøgg Friidrett den 9. Jun 2015

De tradisjonelle Eiker-Kvikk lekene ble som vanlig arrangert 2. pinsedag på Røren Stadion i Hokksund. Snøgg Friidrett stilte med 9 delatkere, som alle gjorde en fin innsats. Søstrene Janna og Julie Lie Karlberg deltok i fellesklassen 7-9 år, og prøvde seg på 60 m, i lengde og liten ball, mens Christian Bredesen (10) og Jesper Lie Karlberg (11) deltok på 60 m, 600 m og lengde. Jesper, som også prøvde seg i liten ball, løp en god 60 m hvor han vant sitt heat på 9,78, Under løpet var det en motvind på -2,3, så løpet ville nok vært under persen på 9,50 under bedre forhold. Også i lengde gjorde Jesper det bra, og ble stående med 3,52 som ny pers under godkjente vindforhold.

Sondre Mork Kasin (13) satte flere perser i løpsøvelsene, og det største jafset tok han på 600 m hvor han forbedret seg med 14 sekunder til fine 1.55,04. på 60 m ble det 9,59 og på 200 m 32,03. I høyde ble det 3. plass på Sondre med 1,25. Solide perser satte også Marcus Haugan (14) med 8,94 på 60 m og 28,94 på 200 m. Dette var kraftige forbedringer av tidligere perser. I tillegg ble det 3. plass med 7,76 i kule. 3. plass ble det også på Torleiv Berget Hedegart (14) på 600 m, som med 1.49,13 nesten tangerte persen.

Snøggs eneste jente på stevnet, Irun Berget Hedegart (15) løp inn seire både på 100 m, med 13,94 i litt for mye medvind, og på 200 m med 29,65. Den siste seieren tok Tor Alfred Bredesen da han vant 2000 m i seniorklassen på 6.01,06.