Innendørssesongen er i gang

Postet av Snøgg Friidrett den 1. Des 2019

Lørdag 30. november var 6 utøvere fra Snøgg Friidrett igjen på plass i Bærumshallen, for å delta på Buls tradisjonelle Julestevne. Og som vanlig, noe som også ser ut til å bli en tradisjon, ble det satt nye kretsrekorder av Markus Aseged Nesholen. Markus startet med å slette 12-års rekorden på 60 m, som var på 8,45, da han ble nr. 4 på 8,33, og fortsatte med å forbedre persen og tidligere kretsrekord på 600 m med nesten 2 sekunder til fantastiske 1.33,77. Dette skal være den beste tiden som er oppnådd på 600 m av en 12-åring i Norge noen gang.

I 14-årsklassen forbedret Christian Bredesen også persen på 600 m til 1.41,01, og forbedret samtidig broren Vebjørns 10 år gamle klubbrekord innendørs med 0,8 sekund. Eldstebror Tor Alfred viste litt av gamle takter da han løp inn til 2. plass i sitt heat og 9. plass totalt i seniorklassen på 1.30,15. Spesielt på siste runden, som gikk på 29,8, løp Tor Alfred bra og passerte 3-4 løpere på slutten.

Elise Lindahl Surtevju ble nr. 7 på 600 m i J14 med 1.53,50. Dette er kun 0,5 sekund bak hennes egen klubbrekord innendørs, og fram til 3. plassen var det bare 3 sekunder. Karoline Skåre Haugen i J12 satte nye perser både på 60 m med 9,79, og i lengde med 3,74, mens Sondre Mork Kasin ble nr. 2 i lengde med 5,69, uten at han var helt venn med planken denne gangen.

Neste helg drar Markus, Christian, Sondre og Tor Alfred til Låvefesten i Nes Arena, på jakt etter flere nye rekorder.