UM Friidrett Fana i Bergen

Postet av Snøgg Friidrett den 3. Sep 2017

UM på Fana Stadion i Bergen er over, og 3 unge deltagere fra Snøgg er hjemme igjen etter å ha prestert flere gode resultater og personlige rekorder. Mesterskapsdebutantene Sondre Mork Kasin og Anne Haave på 15 år deltok begge i tresteg og lengde, mens Sondre i tillegg hoppet høyde. Han perset til 1,61, som han tok i første forsøk, og ble nr. 9. Anne ble nr. 7 i tresteg med 9,79 og Sondre nr. 11 med 11,12. I lengde ble begge utslått i kvalifiseringen. Anne med 4,54 manglet bare 6 cm på finalen, mens Sondre med 5,03 trøblet litt med planken denne gangen. Irun Berget Hedegart løp inn til en fin 6. plass på 100 m hekk, og forbedret persen med flere tideler til 17,16. På 200 m løp hun på 28,86 i forsøket, ett hundredel bak årsbeste.

Resultater finner du HER

Legger ved noen bilder av Anne og Sondre fra helgas konkurranser. Bildet av Anne er tatt av Anita Bolstad Raa, fra arrangøren Fana IL, mens bildet av Sondre er tatt av undertegnde.