Resultater fra UM i Ulsteinvik

Postet av Snøgg Friidrett den 10. Mar 2015

To sølvmedaljer og nye klubbrekorder under Ungdomsmesterskapet i Ulsteinvik i helga

Snøgg Friidrett stilte med 2 deltagere i klasse U23 under helgas Ungdomsmesterskap i den nye flotte Ulsteinhallen i Ulsteinvik. Fredag kveld løp både Vetle Berget Hedegart og Tor Alfred Bredesen 400 m, og Vetle løp inn til en 4. plass på den fine tiden 51,86. Dette er ny pers og klubbrekord innendørs på Vetle, mens Tor Alfred kom inn på 6. plass. Dagen etter, lørdag, var Tor Alfred på ny i aksjon, og løp inn til en sølvmedalje på 800 m på tiden 1.57,85. Dette var et hakk opp på premiepallen, etter bronsemedaljen i 2014. Tor Alfred var den eneste som fulgte vinneren Ådne Andersen i det svært harde åpniongstempoet, og dettte gjorde at han fikk en stor luke til resten av feltet og kunne trygge sølvet inn mot mål.

På søndag startet dagen med forsøksheat på 200 m allerede klokka 09.30, med Vetle i det første heatet. Til tross for dette løp han inn på tiden 23,68, og forbedret persen innendørs med 2 hundredeler. Dette var imidlertid ikke nok til å komme blant de 6 som løp finalen senere på dagen. Tor Alfred avsluttet mesterskapet med et sterkt løp på 1500 m, hvor han igjen ble nr. 2 på tiden 4.07,51. Dette var ny pers og klubbrekord inne med hele 5 sekunder, og 11 sekunder raskere enn han løp på innendørs i fjor. Tor Alfred fikk dermed med seg 2 sølv fra mesterskapet, som var hans siste innendørs i klasse U23.