Mange nye perser av Snøggs utøvere i helga

Postet av Snøgg Friidrett den 9. Jan 2017

Innendørssesongen startet opp for fullt i helga, og Snøgg friidrett hadde med utøvere både i Bærumshallen på lørdag og i Drammenshallen på søndag. Stevnet i Bærum var i utgangspunktet et ungdomssteve, men med noen innlagte øvelser også for senior.

Tor Alfred Bredesen benyttet da muligheten til å løpe 1000 m i Bærum, en distanse som løpes meget sjeldent innendørs. Han løp inn på tiden 2.37,03, og ble nr. 3 av 8 løpere, vel 9 sekunder bak persen utendørs fra i sommer. I en hard treningsuke uten noen spesiell oppladning var dette et bra resultat. Tor Alfred noterte seg også for ny kretsrekord innendørs for Telemark på distansen.

Resultatliste finner du HER

I Drammenshallen på søndag stilte Snøgg med 8 utøvere. Her ble det nye personlige rekorder og pallplasseringer på flere av deltakerne. Karoline Skåre Haugen (10) perset til flotte 10,22 på 60 m og 3,42 i lengde, og var helt i toppen i begge øvelsene. Jule Lie Karlberg (11) perset også i alle øvelser, til 11,06 på 60 m, 3,12 i lengde og 5,76 i kule, hvor hun ble nr. 2 av 11 deltagere i klassen. Også Markus Nesholen (10) perset i kule til 5,82, som var det nest beste resultatet i klassen. Marius Aga Andersen (11) løp inn til 10,92 på 60 m, perset på 600 m til 2.20,09 og i lengde med 3,18. Jesper Lie Karlberg perset til fine 4,36 i lengde, som holdt til en 7. plass i klassen i hans første hopp over 4 m. Han perset også i kule til 6,66, som ga en 3. plass, mens han løp 60 m på 9,66. I seniorklassen stile veteranene Roar Uglem og Anders Laukvik opp i kule. Roar ble nr. 3 med 10,78 og Anders nr. 4 med 8,53.