Gla'nyhet fra Steinkjer!

Postet av Snøgg Friidrett den 18. Feb 2024

Snøgg's eneste utøver på årets innendørs NM, Shideh Yadollahi Sadeghi, hoppet seg til bronsemedalje i Lengde uten tilløp (stille lengde) i U20 klassen.

Shideh fikk sitt lengste hopp i siste omgang med 2,29, som er godt bak pers. Vinneren hoppet 2,43, noe som også er bak persen til Shideh. Så da vet vi at det kunne ha godt hele veien til topps.

Gratulerer så mye med bronsen Shideh! 
Tyrvinglekene 2024 og Barcelona Halvmaraton

Postet av Snøgg Friidrett den 12. Feb 2024

Nå i helgen ble det tradisjonsrike "Tyrvinglekene Inne" arrangert i Bærum Idrettspark. Dette er det største innendørsstevne i landet med opp mot 1000 deltakere i alle aldre. 

Fra Snøgg stilte Roar Uglem (MS), Markus Nesholen (G17) og Adrian Svendsen (MS).

Adrian fikk en travel helg med øvelser på fredag, lørdag og søndag. Fredag var det 60 meter som sto på programmet. Her kom Adrian inn på 7.99, noe som er 2 hundredeler bak pers. Absolutt godkjent løp og viser at Adrian nå har stabilisert seg på løp under 8 sekunder. Lørdag var det 200 meter. Her var Adrian uheldig i starten og følte at han hang litt igjen. Tiden ble 26.08, noe vi vet han kan gjøre bedre. Søndag så var det høyde som sto for tur. Dette er en øvelse Adrian ikke trener så mye på, men syntes det er gøy å konkurrere i en gang i blant. Dessverre så ble det med riv på åpeningshøyden og dermed ikke tellende resultat. 

På lørdag var også Roar Uglem i aksjon i kuleringen. Han havnet rett utenfor pallen med sitt lengste støt på 9,86m.

På søndag ettermiddag var det Markus Nesholen sin tur med 400 meter i menn senior. Her fikk ikke Markus opp den farten vi kjenner han kan, og han kom inn på 58.44. 

Det var også Snøgg'ere i aksjon i utlandet på søndag. Espen Vasby (MS) løp inn til ny personlig rekord på halvmaraton under løpet i Barcelona. Ny pers lyder på sterke 1.12.27. Gratulerer!
Minibassen 2024

Postet av Snøgg Friidrett den 22. Jan 2024

I helga arrangerte Tjalve sprintstevnene Bassen sprint og Minibassen i Bærum Idrettspark. Det sistnevnte for de yngre aldersklassene.

Fra Snøgg stilte Eline Hovde Løndal (J11) og Aslak Hovde Eek (G11). Distansene de konkurrerte i var 60 meter og 200 meter. Dette er også det første stevne hvor disse har blitt rangert etter tid, da det er noe som starter i 11 årsklassen.

På 60 meteren kom Eline inn på 9.62. Det ga andreplassen og var bare et tidel bak innendørspers. Aslak kom inn på 11.25 som om det ikke er ny pers, så er det like i nærheten.

200 meter var en ny distanse for Aslak og Eline, den kommer først inn på programmet i 11-årsklassen. En hel runde rundt i hallen. En litt tøff sprint for de som ikke kjenner distansen, men begge 2 løste oppgaven godt. Aslak kom inn på 39.40 og Eline på 34.23. Eline vant sitt heat, men kom på 2 plass i sammendraget også på denne distansen.

Klubben setter stor pris på at Aslak og Eline deltar på stevner, også de utenfor Notodden. Det er på stevnene og spesielt de innover mot Oslo at utøverne våre får virkelig sjekket om hvordan de ligger an og få kjenne på mestring. På disse stevnene vil de også se at friidrett er en idrett med mange utøvere og klubber. Klubben håper derfor at flere av utøverne i de yngre årsklassene vil delta på stevner rundtomkring. Det er bare å melde seg på i 10 årsklassen om man er yngre. Stevner er også veldig hyggelig for foreldre.

For resultatlisten til Minibassen, følg liken HER
Romjulsstevne 2023

Postet av Snøgg Friidrett den 29. Des 2023

De tingene jeg liker best ved friidrett er allsidigheten både i øvelser og utøvere. Det er ikke i mange idretter at førstegangs stevnedeltakere konkurrerer sammen med landslagsutøvere og enkelte prøver seg i konkurranse på øvelser man aldri har prøvd før. Yngste deltaker på årets romjulsstevne var 6 år, eldste er 57. Det ble satt personlige rekorder, gode resultater og det var sikkert også noen som ikke fikk det helt til... denne gangen.

Romjulsstevne er et lite lokalt uformelt innendørsstevne vi arrangerer. I år var det ca 35 deltakere fra 7 klubber. Den som hadde reist lengst kom fra Fredrikstad. Premien var, i år som i fjor, en liten pose smågodt til hver.

Idrettshallen skal nå bygges om, så hvordan det blir med Romjulsstevne i 2024 vet vi ikke. Allerede i dag begynte arbeidet med å demontere løpetunellen.

Tusen takk til alle deltakere, funksjonærer, trenere og tilskuere.

Godt nytt år!

Resultatlisten finner dere HER

Romjulsstevne - Torsdag 28

Postet av Snøgg Friidrett den 27. Des 2023

Da var omsider tidsskjema og startlistene.

Tidsskjema - Romjulsstevne 2023.docx

Startlister -Romjulsstevne - Notodden 28.12.2023.xlsx

Velkommen skal dere være.