Trener 1 Kurs, Super-Samling og Kretsrekord

Postet av Snøgg Friidrett den 10. Des 2018

Det har vært en helg med mye aktivitet i klubben. Vi har hatt folk ute i konkurranse, kompetanse heving for utøvere og kompetanse heving for trenere.

Tov Christian Tangen-Moen og Lars Andreas Arud har deltatt på første helgesamling på Trener 1 kurset i Bærum Idrettspark. Dette er et kurs som går over 2 helger og er innom alle øvelsene, med innføring og deltagelse i fokus.

De fleste av våre +15 utøvere hadde også tatt turen til Bærum Idrettspark. De deltok på årets Super-Samling i regi av forbundet. I alt 117 ungdommer (hvor av 23 fra Telemark) fra 8 Østlandskretser , samt et par fra Hordaland og en gjeng på 10 fra BUL Tromsø, deltok på hva som karakteriseres som  en svært vellykket treningssamling. Noe også utøverne våre kunne bekrefte på mandagens trening. Kanskje ikke så rart når de i 2 dager ble instruert av kanskje landets beste trenere og topp utøvere.

Kretsrekorden var det Markus Nesholen (G11) som sto for. Den kom under stevnet «Låvefest» i Nes Arena på Romeriket på 200 meter. Den gamle rekorden fra 2007 ble slått med 7 hundredeler og lyder nå på 28.68. Dette blir Markus sin tredje kretsrekord denne høsten. Pers i kule ble det også med hele 63 cm og lyder nå på 8.67 meter.

Resultatliste finner du HER


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.