En flott friidrettskveld på Kjølnes

Postet av Anders Laukvik den 12. Mai 2023

Det var Urædd Friidrett som inviterte denne fine onsdagskvelden til Karusellstevne. Dette er årets andre stevne i karusellen, forrige var innendørs i Eidangerhallen.

Klubben stilte med 6 utøvere og 2 ledere. Det var Elisabeth Tranberg (J-rekrutt) som var først i aksjon. Elisabeth deltok i kast litenball og 60 meter. Det gikk kjempe flott.

Videre var det duket for 60 meter hekk. Med lite eller ingen trening i hekkeløp, deltok Sindre (G10) og Bendik (G11) Kaafjell Søråsdekkan. Sindre var overbevist om at han aldri ville klare dette, men løp likeså godt inn til seier i sitt heat. En kan hvis en vil :-) Tidene ble 18.07 på Sindre og 13.50 på Bendik. 

Deretter var det lengde på programmet for brødrene. Nok en gang med maks innstas, 2,26 på Sindre og 3,27 på Bendik.

Mens dette skjedde inne på banen, var Janna Lie Karlberg (J13) og Ulfhildur Lif Isaacs (J14) opptatt med diskos på kastsenteret. Janna dro til med et kast på 20,76 som holdt til gull i sin klasse. Ulfhildur klarte et kast på 12,05 som er bra, etter så lite trening med diskosen.

Ulfhildur og Janna rakk også innom lengdegropa. Her dro Ulfhildur til med 2,34 og Janna med et hopp på 3,31. Ikke værst for 2 kastere.

Kvelden ble avsluttet med 200 meter. Dette var første møte med distansen for alle våre som løp. Først ut var Sindre som kom inn på 48.98. Rett etter kom storebror Bendik inn på 36.76 i sitt heat. Rett fra diskosringen kom Ulfhildur løpende og rakk akkurat sin start. Det endte med en tid på 40.73.

Siste mann ut på 200 var Jonathan Tranberg (G15). Jonathan har prøvd seg med et par 200 metere på trening før denne kvelden, Denne kvelden løp han inn til flotte 42.40, som holdt til gull og var nesten 10 sekunder raskere enn det treneren trodde tiden ville bli. Så nå fikk Jonathan en god tid å jobbe med frem mot Para-Nordisk i august.

Stor takk til utøvere og foreldre, dere gjorde dette til en flott kveld for oss alle.

Neste stevne i Telemarkskarusellen er på Rjukan den 7 juni. Da håper vi på at vi får med enda flere som vil delta, for stevner er gøy!

Komplett resultatliste finner du HER

Karusellrapport kommer her straks den er klar.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.