Tyrvinglekene i stekende sol 😁

Postet av Snøgg Friidrett den 18. Jun 2023

Som ellers på Østlandet var det strålende sol og med temperaturer opp mot 30 grader. Nydelig vær for friidrett på Tyrving sin bane ved Bærum Idrettspark. 

Fredag kveld hadde klubben 3 utøvere i aksjon. Adrian Svendsen (G18/19) løp inn til ny pers på 200 meter med tiden 25.82. Adrian var spesielt fornøyd med starten som endelig satt som den skulle. 

Klubbens eneste gullmedalje var det Sarah Mikkelsen (KS) som hanket inn med et sleggekast på 54.74 meter. Dette er også årsbeste for Sarah. 

Helgens sølvmedalje var det Julie Lie Karlberg (J17) som vant. Julie stilte i klasse J18/19 for å kunne kaste med 4kg slegga. Det endte med ny pers på 48.02 meter. 

Julie er dermed i rute til U20 Nordisk senere i midten av juli.

Lørdag var det Adrian og Markus Nesholen (G16) som representerte Snøgg Friidrett. Adrian hoppet lengde, men det ble litt mye stang ut, så undertegnede har lovet å ikke si noe mer om det. Litt stang ut ble det også på Markus på 800 meter. Markus løp godt frem til 700 meter, men da stoppet det litt opp og han kom inn til 2,09.73.

Markus var eneste Snøgg'er på søndagen og det var en en revansjesugen utøver som stilte til start på 400 meter i G17. Heldigvis var det overskyet, for Markus har aldri taklet varme noe særlig godt. Noe vi så dagen før. Det endte med 2 plass i heatet og ny pers på 55.70. Med klart størst fart på slutten, så skulle ikke løpet ha vært mye lenger før han hadde tatt heatseieren. 

Neste stevne for Julie, Sarah og Markus blir Värdsungdomsspelen i Gøteborg om 2 uker. Jentene skal også til Senior NM og kaste 7.juli.

Fullstendig resultatliste finner du HER


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.