Kristinalekene i Tønsberg

Postet av Anders Laukvik den 26. Mai 2024

Kristinalekene ble arrangert på Greveskogen i Tønsberg denne helgen. Snøgg hadde med 2 utøvere i Markus Nesholen (G17) og Janna Lie Karlberg (J14).

Janna konkurrerte i slegge på fredag ettermiddag. Janna mente selv at ho ikke klarte å finne godfølelsen, men fikk til to kast over 40m. Et lengste kaste målte 41.67 og er det tredje lengste kastet hennes med 3 kg slegga. 41,67 ga forøvrig 1092 tyrvingpoeng. Janna satte forrige onsdag årsbeste i Norge for J14 med 44.41m og 1124 tyrving poeng som viser at ho ligger på høyt nasjonalt nivå. Vi har mye å glede oss til utover sesongen.

Markus debuterte på 800 meter ute for sesongen. Med en god første runde på ca 62 sekunder gikk det unna frem til 550 meter, da var det stivheten satt inn. Sluttiden ble 2:16.05. Det holdt til seier i G17 og 3 plass i heatet. Markus sin form er på vei opp og han var greit fornøyd med løpet ut ifra forholdene. Han fortsetter med å jobbe tålmodig fremover.

Neste stevne for Markus blir neste helg med 400m og 800m under Tjalvelekene på Bislett. Der skal også Jonathan Tranberg delta på 100 meter. Janna har Karusellstevne på Rjukan den 5 juni som sitt neste stevne.

Kristinalekene er et flott stevne arrangert av Tønsberg Friidrettsklubb. Fin bane og en god stemning. Anbefaler at flere legger dette stevne inn på planen til neste år.