Minibassen 2024

Postet av Snøgg Friidrett den 22. Jan 2024

I helga arrangerte Tjalve sprintstevnene Bassen sprint og Minibassen i Bærum Idrettspark. Det sistnevnte for de yngre aldersklassene.

Fra Snøgg stilte Eline Hovde Løndal (J11) og Aslak Hovde Eek (G11). Distansene de konkurrerte i var 60 meter og 200 meter. Dette er også det første stevne hvor disse har blitt rangert etter tid, da det er noe som starter i 11 årsklassen.

På 60 meteren kom Eline inn på 9.62. Det ga andreplassen og var bare et tidel bak innendørspers. Aslak kom inn på 11.25 som om det ikke er ny pers, så er det like i nærheten.

200 meter var en ny distanse for Aslak og Eline, den kommer først inn på programmet i 11-årsklassen. En hel runde rundt i hallen. En litt tøff sprint for de som ikke kjenner distansen, men begge 2 løste oppgaven godt. Aslak kom inn på 39.40 og Eline på 34.23. Eline vant sitt heat, men kom på 2 plass i sammendraget også på denne distansen.

Klubben setter stor pris på at Aslak og Eline deltar på stevner, også de utenfor Notodden. Det er på stevnene og spesielt de innover mot Oslo at utøverne våre får virkelig sjekket om hvordan de ligger an og få kjenne på mestring. På disse stevnene vil de også se at friidrett er en idrett med mange utøvere og klubber. Klubben håper derfor at flere av utøverne i de yngre årsklassene vil delta på stevner rundtomkring. Det er bare å melde seg på i 10 årsklassen om man er yngre. Stevner er også veldig hyggelig for foreldre.

For resultatlisten til Minibassen, følg liken HER


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.