Tyrvinglekene 2024 og Barcelona Halvmaraton

Postet av Snøgg Friidrett den 12. Feb 2024

Nå i helgen ble det tradisjonsrike "Tyrvinglekene Inne" arrangert i Bærum Idrettspark. Dette er det største innendørsstevne i landet med opp mot 1000 deltakere i alle aldre. 

Fra Snøgg stilte Roar Uglem (MS), Markus Nesholen (G17) og Adrian Svendsen (MS).

Adrian fikk en travel helg med øvelser på fredag, lørdag og søndag. Fredag var det 60 meter som sto på programmet. Her kom Adrian inn på 7.99, noe som er 2 hundredeler bak pers. Absolutt godkjent løp og viser at Adrian nå har stabilisert seg på løp under 8 sekunder. Lørdag var det 200 meter. Her var Adrian uheldig i starten og følte at han hang litt igjen. Tiden ble 26.08, noe vi vet han kan gjøre bedre. Søndag så var det høyde som sto for tur. Dette er en øvelse Adrian ikke trener så mye på, men syntes det er gøy å konkurrere i en gang i blant. Dessverre så ble det med riv på åpeningshøyden og dermed ikke tellende resultat. 

På lørdag var også Roar Uglem i aksjon i kuleringen. Han havnet rett utenfor pallen med sitt lengste støt på 9,86m.

På søndag ettermiddag var det Markus Nesholen sin tur med 400 meter i menn senior. Her fikk ikke Markus opp den farten vi kjenner han kan, og han kom inn på 58.44. 

Det var også Snøgg'ere i aksjon i utlandet på søndag. Espen Vasby (MS) løp inn til ny personlig rekord på halvmaraton under løpet i Barcelona. Ny pers lyder på sterke 1.12.27. Gratulerer!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.