Norgeslekene 2020 - 2 Snøgg'ere i aksjon - 3 medaljer

Postet av Snøgg Friidrett den 9. Aug 2020

Årets Norgeslekene / Østlandsmesterskapet på Jessheim ble arrangert i helgen. Fra Snøgg Friidrett var det Julie Lie Karlberg (J14) og Markus Nesholen (G13) som deltok.

På lørdag var det Markus som var i aksjon. Han løp først 600 meter, som han vant på tiden 1,32.73. Her fikk han følge av en løper fra SK Vidar som fulgte han hele veien, men som ikke klarte å få opp nok fart når det ble akselerert på oppløpet. Markus vant klassen med 0,49 sekund til nummer 2, som ble en løper fra Lørenskog som kom i heatet etter.

Noen timer senere var det årets første 200 meter for Markus. Her ble det 2.plass med tiden 26.66, etter en litt treg start. Vinneren ble Markus sin gode kompis fra Moss Friidrett, som kom inn på 25,11, dessverre med +2,7 i medvind.

Søndag var det Julie sin tur. Julie har trent bra i det siste, så hun gikk opp en aldersklasse (til J15) for å få litt skjerping med enda bedre motstand i favorittøvelsen Slegge 3kg. Det var ikke dumt, for Julie dro til med en kjempe serie. Den gamle persen på 42,18, ble slått i første kastet med et kast på 43,51 (1114 tyrvingpoeng) . Deretter fulgte hun opp med 42,13 - 43,25 - 43,13 - 43,48 og 41,65. Serien resulterte med at Julie tok 3.plassen i J15. Gratulerer!