Da er vi i gang med innendørssesongen - BULs Julestevne i Bærum Idrettspark

Postet av Snøgg Friidrett den 27. Nov 2022

Lørdag 26 november innledet BULs Julestevne årets innendørssesong i den flotte hallen i Bærum Idrettspark. Fra Snøgg stilte vi med 4 utøvere på deltakerlista.

De 2 yngste deltakerne vi hadde med var Eline Hovde Løndal (J9) og Aslak Hovde Eek (G9), som stilte i alle øvelsene som var satt opp for aldersklassen, Kule, Lengde, 60 meter og 600 meter.

Ut fra tilbakemeldingene så var det meget fornøyde utøvere og "støtteapparat" som reiste hjem den ettermiddagen. Klubben håper på at dette frister til gjentagelse og at vi ved neste anledning kanskje får med oss noen flere av de yngste.

I både J10 og G10 så deltok det ca 50 utøvere fra klubber fra hele Østlandet og stevnet totalt hadde ca 450 utøvere. I de yngste klassene vanket det deltakermedalje og sponsorpremie til alle. 


Adrian Svendsen (G18/19) stilte til start på 200 meter. Etter noen sykdomsdager tidligere i uka og det Adrian selv kaller en håpløs start, kom han inn på 26.29. 

Klubbens siste deltaker kom dessverre ikke lenger enn til oppvarming. Markus Nesholen (G15) som har vært sengeliggende det meste av uka ville prøve seg på årets siste 600 meter, men merket fort under oppvarmingen at kroppen ville noe annet. Da ble det med det. Vi får heller se hvordan det går på 800 meteren under "Låvefesten" i Nes Arena på Romerike neste helg. Der skal også Adrian stille til start, men da på 400 meter.

Stevner fremover blir vårt eget Romjulsstevne i idrettshallen torsdag 29 desember, mer informasjon om dette kommer på klubbens Facebook side og HER. På nyåret så starter det hele med Dialoglekne i Drammenshallen 8. januar, mer informasjon finnes HER. Begge disse stevnene er åpne for alle aldersklasser.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.