Innkalling til årsmøte i Snøgg Friidrett - Tirsdag 12 mars klokka 18.00

Postet av Anders Laukvik den 12. Feb 2024

Til medlemmene i Snøgg Friidrett

Innkalling til årsmøte i Snøgg Friidrett 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Snøgg Friidrett.

Årsmøte avholdes tirsdag 12 mars 2024 kl 18.00 i kantina i Idrettshallen. Etter årsmøte vil det bli delt ut priser, pokaler og utmerkelser for prestasjoner i 2023. Det blir som vanlig også servering og loddtrekning.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøte, må sendes styret senest 01. mars 2024 til siglie@online.no

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøte på klubbens hjemmeside (snoggfriidrett.no) under link i denne sak om årsmøte.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Snøgg Friidrett i minst en måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøte avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Snøgg Friidrett. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Snøgg Friidretts lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan leder Sigrun Lie kontaktes på e-post siglie@online.no

Vi er inne i en periode hvor det skjer mye rundt oss. Klubben er derfor avhengig av at flere engasjerer seg i klubbens drift, slik at vi får dette til å gå.

Velkommen til årsmøtet!

Med vennlig hilsen

Styret i Snøgg Friidrett

årsmøte agenda.docx

Årsberetning Snøgg Friidrett - 2023.docx

Budsjett 2024.xlsx

Noter 2023.xlsxKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.