Tyrvinglekene 2024 og Barcelona Halvmaraton

Postet av Snøgg Friidrett den 12. Feb 2024

Nå i helgen ble det tradisjonsrike "Tyrvinglekene Inne" arrangert i Bærum Idrettspark. Dette er det største innendørsstevne i landet med opp mot 1000 deltakere i alle aldre. 

Fra Snøgg stilte Roar Uglem (MS), Markus Nesholen (G17) og Adrian Svendsen (MS).

Adrian fikk en travel helg med øvelser på fredag, lørdag og søndag. Fredag var det 60 meter som sto på programmet. Her kom Adrian inn på 7.99, noe som er 2 hundredeler bak pers. Absolutt godkjent løp og viser at Adrian nå har stabilisert seg på løp under 8 sekunder. Lørdag var det 200 meter. Her var Adrian uheldig i starten og følte at han hang litt igjen. Tiden ble 26.08, noe vi vet han kan gjøre bedre. Søndag så var det høyde som sto for tur. Dette er en øvelse Adrian ikke trener så mye på, men syntes det er gøy å konkurrere i en gang i blant. Dessverre så ble det med riv på åpeningshøyden og dermed ikke tellende resultat. 

På lørdag var også Roar Uglem i aksjon i kuleringen. Han havnet rett utenfor pallen med sitt lengste støt på 9,86m.

På søndag ettermiddag var det Markus Nesholen sin tur med 400 meter i menn senior. Her fikk ikke Markus opp den farten vi kjenner han kan, og han kom inn på 58.44. 

Det var også Snøgg'ere i aksjon i utlandet på søndag. Espen Vasby (MS) løp inn til ny personlig rekord på halvmaraton under løpet i Barcelona. Ny pers lyder på sterke 1.12.27. Gratulerer!Gi din støtte til Snøgg Friidrett

Postet av Snøgg Friidrett den 2. Feb 2015

Grasrotandelen

Av Svein RønningslandGrasrotandelen logo RGB

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker.

Vi oppfordrer deg til å støtte Snøgg Fridrett!

Tenk deg at du kan spille - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

1. Hos kommisjonær. Oppgi at du vil spille for Snøgg Friidrett, org.nr. 884 054 702, eller ta med deg strekkoden og ditt spillekort.

2. SMS: GRASROTANDELEN 884054702 til 2020 (tjenesten er gratis).

3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.

4. Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!Strekkoden:Grasrotandelen logo RGB


27.03.2009 14:00