Tyrvinglekene, med gode prestasjoner fra Snøgg Friidrett

Postet av Snøgg Friidrett den 16. Jun 2019

Det var en liten tropp fra Snøgg Friidrett som deltok i helgas Tyrvingleker på Nadderud i Bærum, men til gjengjeld markerte de seg skikkelig på pallen i løpet av helga. På fredag kveld forbedret Vebjørn Hovdejord sin ferske pers, klubbrekord, og kretsrekord i G 16 på 3000 m med 2 sekunder til flotte 8.45,81. Det holdt til en 23. plass totalt av over 50 løpere i en meget sterk seniorklasse, som ble vunnet på 8.18,44. Tor Alfred Bredesen løp her inn på 9.54,02.

Lørdag vant Markus Aseged Nesholen 600 m på flotte 1.36,94, over 5 sekunder foran nr. 2 og ca. 1,5 sekund bak egen pers. Han fulgte opp med en meget sterk 200 m på søndag, hvor han forbedret pers og kretsrekord i G 12 for tredje gang i år med ca. 0,5 sekund til 26,66. Det holdt til 2. plass i konkurranse med 43 løpere.

Sondre Mork Kasin sikret seg like godt 2 seire i klasse 17 år. Lørdag hoppet han 12,59 i tresteg, hans nest beste resultat, og søndag ble det pers i lengde med fine 5,84. Ett av hoppene i tresteg, som var dødt med ca. 3 cm, ble for øvrig målt til ca. 13,20, så her er det mer i vente.