Vebjørn Hovdejord med i EM Terrengløp i Belgia

Postet av Anders Laukvik den 12. Des 2023

Her skulle vi selvfølgelig ha hatt et bilde av Vebjørn Hovdejord dekket i gjørme, for det var slik forholdene var i Belgia denne helga, men vi skal vel klare et pall bilde i stede for.

Vebjørn kom inn til 13 plass på sin 7 kilometers løp, bare 39 sekunder bak vinneren. Vebjørn var offensiv igjennom hele løpet og var godt synlig i front hele veien. Om det ble tungt på slutten, eller om noe skjedde som førte til at han sakket litt av på slutten vet vi ikke pr nå. Men, det var en meget god innsats i gjørmeløypa. De Norske U23 gutta gjorde det så bra at de fikk bronseplassen i lagkonkurransen, så det ble edelt metal med hjem til Notodden. Fantastisk!

Den Norske troppen fikk også 3.plassen i nasjonskampen i mesterskapet.

En litt annen god Snøgg nyhet oppe i dette, er at U23 løperen Moa Bollerød som fikk bronsen i samme løp som Vebjørn, løper for Sem Friidrett. Hvilket betyr at han har samme trener og til daglig er i samme treningsgruppe som Snøgg's Markus Nesholen. Markus går på Wang Toppidrett i Tønsberg og trener derfor med Sem Friidrett på kvelden.